Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun perustin Joel Jyrinki kortit.

Keskiviikko 6.4.2022 klo 16:00


aaaa_10_vuotta.jpg

Aloitin postikorttien suunnittelun jo 2011 sisustusliikkeelle. Kuulin asiakkailtani, miten kortit olivat puhutelleet, lohduttaneet ja tuoneet toivoa. Taidettani toivottiin pian lisää. Olin kiitollinen ja hämmentynyt palautteesta, joten perustin yrityksen 2012.  

Aloittaessani korttimyyntiä, sisustusliikkeet olivat ensimmäisiä asiakkaitani. Silloin tekstillisien korttien tekijöitä oli varsin vähän. Olin myös miehenä harvinainen näky runokortit kädessä esittelemässä niitä sisustusliikkeissä. Sittemmin tekstikorttien tekijöitä on tullut paljon lisää. Vuonna 2017 minulla oli lähes 60 jälleenmyyjää ilman aktiivista myyntiä ja korttejani myytiin vuodessa n. 20 000kpl.  Tämä veti nöyräksi, tällaista en olisi osannut arvata. 

Olen edelleen yhden miehen yritys, jonka pääoma on herkkyys ja vahvojen tunteiden viestittäminen.  Postikorttien lisäksi tuotteitani ovat nykyisin terapiakortit, korttitaulut, sisustustaulut, kalenterituotteet ja runokirjat. Olen halunnut pitää tuotteeni omassa jakelussa, joten en toimi korttitalojen kautta, vaikka tuotteet olisi olleet myös sinne haluttuja. Valitettavasti taiteilijalle itselleen ei näistä sopimuksista ole palkan maksajaksi, hyöty on lähinnä näkyvyydessä. Tämän vuoksi tuotteitani ei löydy edelleenkään suurista ketjuista, mutta sitäkin tärkeämpiä ovat kaikki pienet toimijat. Toivottavasti pienyrittäjillä olisi vahva paikka suomalaisten sydämissä tulevaisuudessakin.

Taidetyön lisäksi olen ahkerasti myös valokuvannut. Valokuvauspalvelujani ovat mm: muotokuvaukset, perhe-ja lapsikuvaukset, yritys- ja tuotekuvaukset, asuntokuvaukset, dronekuvaukset ja videot. Palvelen teitä jatkossakin valokuvaajana.                                                                             

Tämä on ollut matka, johon on mahtunut paljon hyviä hetkiä, mutta kyyneliltäkään ei ole säästytty. Matka on ollut kasvua puolisona, isänä ja yrittäjänä samaan aikaan. Aloitin yrittämisen 2012 taantumassa. Olen nähnyt yhden vuoden sisällä, miten kymmenkunta sisustusliikettä lopetti toimintansa tai ajautui konkurssiin. Osaan yrityksistä minulla jäi tuotteet sisään.  No olihan meillä sitten vielä tämä korona, siitäkin ollaan selviämässä. Tänään sotauutiset ravistelevat koko maailmaa.

Minulle tärkein arvo on ollut aina rakkauden vaaliminen. Rakkaudesta on mahdotonta puhua niin, että sitä ei liitetä parisuhteeseen. Uskon kuitenkin, että rakkaus on ennen kaikkea koko elämä. Onnellisuus syntyy siitä, että rakkautta opiskellaan ja taitoja vaalitaan. Keskeisintä on se, että rakkauden taitoja ei käytetä itseään vaan toista varten. Ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä, hyvät rakkauden oppiaineet.

Tämän yritykseni kautta olen saanut osakseni teiltä rakkauden oppiaineita, iloa, ystävällisyyttä ja lempeyttä. Se on ollut suurin palkkio työstäni.  Ilman teitä ei olisi yritystäni. Nöyrä kiitos!

 

Lohtua, toivoa ja rakkautta elämääsi!

Joel Jyrinki


Kommentit

6.4.2022 20:04  Marja-Liisa Tarkiainen

Onnea sinulle ja yrityksellesi 🌹sinun postikortit ovat paljon enemmän kuin "vain kortit", aivan ihana yritys, sen takia se menestyykin
Maailma on niin kova, aivan liian kova meille kaikille, sen takia kaunis ajatus, tunnelma kortin välityksellä, antaa lohtua, ajattelemisen aihetta, voimaa, hyvän mielen, rauhoittaa ja paljon muuta hyvää, postikortilla ❤

Kiitos kauniista ajattelemisen aihetta antavasta kirjoituksestasi. Toivon Sinulle ja perheellesi kaikkea parasta 🍀❤

26.4.2022 13:47  Joel Jyrinki

Kiitos lämpimistä sanoista Marja-Liisa!❤️

20.11.2022 8:49  eilainkeri

Teet ihania kortteja.
Ne pysäyttävät aina, kun sattuu kohdalle.
Suurkiitos.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini

Oma otsikko