Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun perustin Joel Jyrinki kortit.

Keskiviikko 6.4.2022 klo 16:00

aaaa_10_vuotta.jpg

Aloitin postikorttien suunnittelun jo 2011 sisustusliikkeelle. Kuulin asiakkailtani, miten kortit olivat puhutelleet, lohduttaneet ja tuoneet toivoa. Taidettani toivottiin pian lisää. Olin kiitollinen ja hämmentynyt palautteesta, joten perustin yrityksen 2012.  

Aloittaessani korttimyyntiä, sisustusliikkeet olivat ensimmäisiä asiakkaitani. Silloin tekstillisien korttien tekijöitä oli varsin vähän. Olin myös miehenä harvinainen näky runokortit kädessä esittelemässä niitä sisustusliikkeissä. Sittemmin tekstikorttien tekijöitä on tullut paljon lisää. Vuonna 2017 minulla oli lähes 60 jälleenmyyjää ilman aktiivista myyntiä ja korttejani myytiin vuodessa n. 20 000kpl.  Tämä veti nöyräksi, tällaista en olisi osannut arvata. 

Olen edelleen yhden miehen yritys, jonka pääoma on herkkyys ja vahvojen tunteiden viestittäminen.  Postikorttien lisäksi tuotteitani ovat nykyisin terapiakortit, korttitaulut, sisustustaulut, kalenterituotteet ja runokirjat. Olen halunnut pitää tuotteeni omassa jakelussa, joten en toimi korttitalojen kautta, vaikka tuotteet olisi olleet myös sinne haluttuja. Valitettavasti taiteilijalle itselleen ei näistä sopimuksista ole palkan maksajaksi, hyöty on lähinnä näkyvyydessä. Tämän vuoksi tuotteitani ei löydy edelleenkään suurista ketjuista, mutta sitäkin tärkeämpiä ovat kaikki pienet toimijat. Toivottavasti pienyrittäjillä olisi vahva paikka suomalaisten sydämissä tulevaisuudessakin.

Taidetyön lisäksi olen ahkerasti myös valokuvannut. Valokuvauspalvelujani ovat mm: muotokuvaukset, perhe-ja lapsikuvaukset, yritys- ja tuotekuvaukset, asuntokuvaukset, dronekuvaukset ja videot. Palvelen teitä jatkossakin valokuvaajana.                                                                             

Tämä on ollut matka, johon on mahtunut paljon hyviä hetkiä, mutta kyyneliltäkään ei ole säästytty. Matka on ollut kasvua puolisona, isänä ja yrittäjänä samaan aikaan. Aloitin yrittämisen 2012 taantumassa. Olen nähnyt yhden vuoden sisällä, miten kymmenkunta sisustusliikettä lopetti toimintansa tai ajautui konkurssiin. Osaan yrityksistä minulla jäi tuotteet sisään.  No olihan meillä sitten vielä tämä korona, siitäkin ollaan selviämässä. Tänään sotauutiset ravistelevat koko maailmaa.

Minulle tärkein arvo on ollut aina rakkauden vaaliminen. Rakkaudesta on mahdotonta puhua niin, että sitä ei liitetä parisuhteeseen. Uskon kuitenkin, että rakkaus on ennen kaikkea koko elämä. Onnellisuus syntyy siitä, että rakkautta opiskellaan ja taitoja vaalitaan. Keskeisintä on se, että rakkauden taitoja ei käytetä itseään vaan toista varten. Ilo, rauha, kärsivällisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, lempeys ja itsehillintä, hyvät rakkauden oppiaineet.

Tämän yritykseni kautta olen saanut osakseni teiltä rakkauden oppiaineita, iloa, ystävällisyyttä ja lempeyttä. Se on ollut suurin palkkio työstäni.  Ilman teitä ei olisi yritystäni. Nöyrä kiitos!

 

Lohtua, toivoa ja rakkautta elämääsi!

Joel Jyrinki

3 kommenttia .

Parempia tarinoita

Torstai 22.3.2018 klo 11:24 - Joel Jyrinki

faceen_tietoja.jpg


On hyvä muistaa, että ensin tulevat tarinat ja sitten elämä rakentuu sen ympärille. Me valitsemme, kuinka kauniiksi se puetaan, kuinka suhtaudumme tulevaan.

Minun intohimo on valokuvata ja kirjoittaa. Kuvat kertovat minulle elämää sydämestä saakka, tavoitteeni on kuvata tunne ja kertoa se sinulle.

Se, millaisena me koemme ja näemme itsemme, on lähtöisin sisältä. Uskon, että meillä kaikilla on sisällämme kauneutta, joka on vielä löytämättä. Me tarvitsemme rohkaisua, lohdutusta, toivoa, iloa ja rakkautta.

Toimiessani aikaisemmassa työssäni psykiatrisena sairaanhoitajana, kohtasin päivittäin hoitamattomia traumoja ja rikkimenneitä ihmisiä. Paraskaan hoitomuoto ei auttanut, jos lääkepurkista oli loppunut rakkaus niin auttajalta kuin autettavalta. Tämä havainto sai minut pysähtymään. Kenties voisin taiteellani auttaa.

kauniselama.jpg


Lähes päivittäin näen uutisia, jotka ovat otsikoitu näin: “Rajoitteet ovat vain omassa päässä.” Me tarvitsemme näitä tarinoita, missä joku on selvinnyt tai ylittänyt itsensä. Vielä tärkeämpää on kuitenkin huomioida se, miten ja mistä hän sai siihen lääkkeet? Kuka rakasti riittävästi?

On mielestäni kaksi tapaa suhtautua elämään. Ensimmäinen; mitä elämä vie ja toinen, mitä elämä antaa. Ajattelen, että vain tässä jälkimmäisessä on avaimet onnellisuuteen.

Tuplaa sana kiitos. Se lisää kiitollisuutta ja kiitollisuus tuo onnellisuutta. Joskus vain hymy ja kaunis sana riittävät. Näillä eväillä voit jo saada auki oman lääkepurkin ja olet valmiimpi vastaanottamaan rakkautta. Muista, että jokainen vastaan tuleva ihminen voi olla avain onnellisuuteen.

joel_jyrinki_valokuvaaja.jpg

3 kommenttia .

Oma otsikko