Parempia tarinoita

Torstai 22.3.2018 klo 11.24 - Joel Jyrinki

faceen_tietoja.jpg


On hyvä muistaa, että ensin tulevat tarinat ja sitten elämä rakentuu sen ympärille. Me valitsemme, kuinka kauniiksi se puetaan, kuinka suhtaudumme tulevaan.

Minun intohimo on valokuvata ja kirjoittaa. Kuvat kertovat minulle elämää sydämestä saakka, tavoitteeni on kuvata tunne ja kertoa se sinulle.

Se, millaisena me koemme ja näemme itsemme, on lähtöisin sisältä. Uskon, että meillä kaikilla on sisällämme kauneutta, joka on vielä löytämättä. Me tarvitsemme rohkaisua, lohdutusta, toivoa, iloa ja rakkautta.

Toimiessani aikaisemmassa työssäni psykiatrisena sairaanhoitajana, kohtasin päivittäin hoitamattomia traumoja ja rikkimenneitä ihmisiä. Paraskaan hoitomuoto ei auttanut, jos lääkepurkista oli loppunut rakkaus niin auttajalta kuin autettavalta. Tämä havainto sai minut pysähtymään. Kenties voisin taiteellani auttaa.

kauniselama.jpg


Lähes päivittäin näen uutisia, jotka ovat otsikoitu näin: “Rajoitteet ovat vain omassa päässä.” Me tarvitsemme näitä tarinoita, missä joku on selvinnyt tai ylittänyt itsensä. Vielä tärkeämpää on kuitenkin huomioida se, miten ja mistä hän sai siihen lääkkeet? Kuka rakasti riittävästi?

On mielestäni kaksi tapaa suhtautua elämään. Ensimmäinen; mitä elämä vie ja toinen, mitä elämä antaa. Ajattelen, että vain tässä jälkimmäisessä on avaimet onnellisuuteen.

Tuplaa sana kiitos. Se lisää kiitollisuutta ja kiitollisuus tuo onnellisuutta. Joskus vain hymy ja kaunis sana riittävät. Näillä eväillä voit jo saada auki oman lääkepurkin ja olet valmiimpi vastaanottamaan rakkautta. Muista, että jokainen vastaan tuleva ihminen voi olla avain onnellisuuteen.

joel_jyrinki_valokuvaaja.jpg

3 kommenttia .

Oma otsikko